Effektiv reklam på lastbilar och trailers

Skapa slagkraftig uppmärksamhet kring ditt reklambudskap eller informationskampanj med Flexsign unika reklamlösning. Vi har under mer än 10 år specialiserat oss genom unika och flexibla lösningar för lastbil och trailer reklam – oavsett typ av lastbil eller trailer. Hittills har vi utrustat mer än 1500 fordon som aktivt är i drift i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Saudi Arabien med vårt unika system.

TÜV godkänd lösning

Flexsign erbjuder en unik och för ändamålet utvecklad reklamlösning för förmedling av alla sorts reklambudskap oavsett om det är från företag till kund, från kund till kund, från företag till företag. En lastbil eller trailer tillbringar många timmar på vägarna och är en enastående reklambärare för att nå ut med ditt budskap till en stor och bred målgrupp. Med vår reklamlösning kan du ta reklamen på din lastbil eller trailer till helt nya nivåer, och använda dessa som rullande annonsbärare istället för att bara vara en ointressant avsändare med en enkel företagslogotyp.

Möjligheterna är många och det är endast fantasin som sätter gränsen! Vårt reklamsystem är väl beprövat och genomtestat under flera års tid och givetvis TÜV godkänt. 

Låt oss sköta din nästa kampanj

Vi vill gärna göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Därför koordinerar och utför vi hela din kampanj – från början till slut. Vi ombesörjer allt från produktion till uppsättning samt utbyte av din reklam. Reklamen produceras med digitalt tryck i hög kvalité och är otroligt slitstark samt lätt att rengöra. Flexsign reklamlösning kan givetvis användas i alla slags väder och är utvecklat för våra nordiska förhållanden.  

Snabb och enkel montering av reklam på lastbilar och trailers

Vår unika lösning kräver varken användande av skruvar, borrhål, nitar eller liknande som skadar ytan, och monteras enkelt både på skåpsida och baksida/gavellift av fordonet utan permanenta ingrepp. På så sätt är också ytan intakt den dag man avmonterar vårt reklamsystem. Montering av ramsystemet tar ca 2 timmar och sker oftast på adressen där fordonet befinner sig, vilket innebär fördelen av att fordonet inte behöver transporteras fram och tillbaka.

Varför välja Flexsign?

  • Vi koordinerar och utför hela din reklamkampanj – från början till slut
  • Vi monterar ramsystem och reklamkampanj på plats där fordonet finns
  • Vi skiftar din reklamkampanj efter dina önskemål och tidsintervall
  • Vi erbjuder en lösning där du kan återanvända din reklamkampanj
  • Vi servar och underhåller samt åtgärdar eventuella skador
  • Vi har rikstäckande verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Saudi Arabien
  • Vi är marknadsledande på snabbt utbytbar reklam för fordon

Smart och effektiv reklam på bakänden

Flexsign reklamlösning ger dig samma unika möjlighet att använda bakänden - gavelliften som reklamplats på både lastbilar och trailers.

Reklamplatsen på bakänden är ofta förbisedd och kan användas på många olika sätt, exempelvis under en månad med månadens erbjudande som man kan få till att rulla runt på verksamhetens fordonsflotta varenda dag till en mycket låg kostnad.

Med Flexsign systemet kan man enkelt skifta budskap på bakänden så ofta du vill. Det tar ca 10min att byta reklamen och kräver inga specialverktyg, och din reklam kan du återanvända om och om igen.

Utbyte av reklamen är otroligt enkelt

Efter reklamkampanjens slut tas den ned och ersätts i samma veva av någon ny snygg och kreativ reklamkampanj. Nedtagning och utbyte till en helt ny kampanj tar med Flexsign unika ramsystem ca 30 minuter och kan med fördel ske tex i samband med lastning av fordonet. Du kan med andra ord enkelt skifta reklambudskap så ofta du vill – snabbt, billigt och framförallt väldigt effektivt.

Perfekta lösningen för transportföretag med flera kunder

Med Flexsign reklamsystem kan du erbjuda dina kunder en offensiv marknadsföringsplats på dina fordon. Med lättheten och snabbheten i att byta reklam behöver du inte heller oroa dig för några stilleståndstider. Erbjud dina kunder hela eller en del av fordonets sidor och låt dem synas i olika tidsintervall eller över längre tid. En suverän win-win situation både för dig och din kund.

Med vårt reklamsystems sinnrika konstruktion behöver du inte heller inte vara rädd för någon mekanisk åverkan på dina fordon och efterföljande kostsamma reparationer.

Få ett förutsättningslöst erbjudande lastbilsreklam och trailerreklam

Du är alltid välkommen att kontakta oss på tel 08 -641 00 84 eller på info@flexsign.se för att diskutera dina idéer och få ett förutsättningslöst förslag.

Då kan vi tillsammans gå igenom just dina behov, omfång och karaktär på uppdrag, och således ge dig ett förbehållslöst erbjudande på lastbilsreklam, trailerreklam och släpvagnsreklam.

Flexsign - en stark och erfaren partner

I mer än 10 års tid har vi utfört och levererat uppdrag inom reklam på lastbilar, trailers, avfallsbilar, skåpbilar, personbilar, bussar, fasader med mera. Vi har en stor samlad erfarenhet av att sköta och koordinera våra kunders reklamkampanjer från början till slut. Vi lägger stort fokus på en hög professionalism och högkvalitativa resultat, men framförallt att det ska vara lätt att vara kund hos oss. Vi sätter ett stort värde i att vår expertis, service och levererat resultat alltid upplevs som professionellt och seriöst, och vårt stora ”know how” borgar för att du alltid får det bästa resultatet oavsett uppdragets storlek eller dignitet. Öka din närvaro och synbarhet med oss som din partner.