Banners och skyltar till fasader och skyltfönster

Reklam på fasader och skyltfönster är det optimala valet för att synas med stor genomslagskraft och med Flexsign får du alla möjligheter att skräddarsy din reklam som du själv vill och synas stort som smått.

Innovativt och kreativt i alla storlekar

Vi erbjuder en enkel och kvalitativ lösning som passar alla typer av fasader, skyltfönster eller andra applikationer. Vårt innovativa reklamsystem med möjligheten att enkelt skifta budskap ger dig en kraftfull och hållbar lösning, med en enkelhet att skifta budskap när du vill. Vi levererar banners och reklam för fasader och skyltfönster i alla storlekar och till alla ändamål.

Skifta reklamebudskap så ofta du vill - enkelt och ekonomiskt!

Med Flexsign systemet kan du enkelt skifta budskap på din fasad, skyltfönster, arena, stortavlor eller var du nu vill synas. Vårt system passar överallt och erbjuder samma grundprincip – enkel, kostnadeffektiv och snabbt utbytbar reklam. Du kan återanvända din reklam flera gånger om allt eftersom behov uppstår och utbyte av reklam går snabbare än en lunchrast.

Superenkelt och flexibelt med reklamsystem från Flexsign

Ramsystemet från Flexsign är så pass flexibelt, att det kan användes till en rad av många och olika applikationer. Vår lösning för fasadreklam såväl som för lastbilsreklam är densamma och det gör det otroligt enkelt och effektivt att skifta mellan olika kampanjer. Med Flexsign kan du ta tillvara enkelheten av alla aspekter i din kampanj och slippa ha en massa olika samarbetspartners. Vår lösning för fasader och skyltfönster är framtaget i samma höga och slitstarka kvalitet som våra andra produkter och lösningar och håller således i alla slags väder.

Få ett förutsättningslöst erbjudande på fasadbanners, fasadskyltar och skyltfönsterdekor

Du är alltid välkommen att kontakta oss på tel 08 -641 00 84 eller på info@flexsign.se för att diskutera dina idéer och få ett förutsättningslöst förslag. Då kan vi tillsammans gå igenom just dina behov, omfång och karaktär på uppdrag, och således ge dig ett förbehållslöst erbjudande på fasadbanners, fasadskyltar och skyltfönsterreklam.