Kapell och presenning för alla typer av fordon

Flexsign tillverkar och levererar reklamkapell och presenningar för alla typer av lastbilar, trailers och skåpbilar. Vi säkerställer så att de passar exakt till din fordonsflotta, oavsett storlek och modell, och de uppfyller givetvis alla myndighetskrav.

Kapell och presenningar används dagligen på många olika sätt och det finns ingen standardlösning som täcker alla behov. Just därför erbjuder vi också speciallösningar som matchar dina behov både vad gäller funktionalitet, mått och kvalitet så att kapellet håller länge och kan stå emot det dagliga slitaget. Våra kapell och presenningar är oerhört slitstarka och står väl emot både väder och vind med lång livslängd.

Om du är i behov av kapell eller presenningar i en viss passform så ombesörjer vi alltid uppmätning och tittar på andra förutsättningar. På så sätt kan vi garantera dig bästa passform och livslängd för ditt nya kapell.

trailer presenning

Utnyttja fordonskapellets reklampotential

Lastbilar och trailers tillbringar mycket tid på vägarna och är en självklarhet för optimal exponering av ditt företag, oavsett vilken verksamhet ni bedriver. Vi levererar alla sorts profileringsuppdrag för kapell och presenningar, oavsett om du enbart önskar ditt företagsnamn och logotyp eller ett större grafiskt budskap.

Flexsign tar dina idéer och önskemål från koncept till färdigt resultat, monterat och klart. Alla våra kapell och presenningar levereras i valfri färg.

Produktion & Montering

Flexsign erbjuder både produktion och montering av kapell och presenning. Materialval, produktion, tryck och montering påverkar naturligtvis också livslängden, därför är det viktigt att det utförs korrekt. Vi har många års erfarenhet från att utarbeta, leverera och montera kapell och presenningar och vi står alltid redo för att hjälpa dig och ge råd.

presenning på trailer

Reparation av presenningar

Om oturen varit framme så reparerar vi gärna alla typer av presenningar. Vi löser både större och mindre reparationsuppdrag och våra montörer kommer gärna ut och löser uppgiften.

Få ett förutsättningslöst erbjudande på trailerkapell, släpkapell och trailerpresenning

Har du frågor eller speciella önskemål som rör våra lösningar inom trailer- eller transportpresenningar för lastbil och trailer, kontakta oss på tel 08 -641 00 84 eller skicka mejl till info@flexsign.se. Du kan även få en icke-bindande offert på trailerkapell, trailerpresenning, släpkapell och reklamkapell. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!