SE VÅRA FLEXSIGN VIDEO - INNOVATIVE REKLAMLÖSNINGER TIL LASTBILAR

Flexsign erbjuder reklamsystem för alla typer av lastbilar och släpvagnar. Med systemet kan du enkelt ändra meddelanden så ofta du vill - det är enkelt, billigt och inte minst effektivt.

Förutom lastbilar och släpvagnar kan systemet även användas på avfallsbilar, skyltar, containrar med mera. - På vår referenssida kan du se olika alternativ på vad andra kunder har gjort för lösningar med systemet.

Reklamen är digitalt tryckt i hög kvalitet, vilket lätt kan sättas på bilen. Reklamen är extrem slitstark och lätt att rengöra. Samtidigt behövs det inte borras eller skruva i bilen eller släpvagnen. Således är det initiala trycket intakt, även när man tar av den utbytbara reklamen.

Byte av reklam sker där lastbilen finns. Det tar ca två timmar för att montera utrustningen som reklamen sitter fast i. När det är på plats tar det mindre än 15 minuter att byta ut reklamen som kan användas om och om igen.

Enligt amerikanska studier är utbytbar reklam på lastbilar extremt effektiva för konsumenterna - och samtidigt det billigaste sättet att komma i kontakt med kunderna. Studier visar att 96% av konsumenterna ser reklam för lastbilar. 98% tror att reklamen skapar en positiv bild för företaget, och 96% av konsumenterna anser att lastbilsreklam har större påverkan än skyltar och andra utomhusreklam.