Container banner och container reklam

Det finns en stor outtnyttjad potential i att använda containers som en reklamplats, oavsett om det är i förbindelse med permanent uppställning, byggarbetsplats eller i övriga sammanhang. 

Möjligheterna med att ha reklam på containers är många och ska ditt reklambudskap eller information vara synbart över en längre tidsperiod så ställer det också lite krav. Med Flexsign får du alltid en hållbar och slitstark lösning som väl står emot väder och vind.

Oavsett om din container är uppställd på en byggarbetsplats, vid butiken, återvinningscentralen, vid olika events eller kampanjer så finns den alltid i allmänhetens ögon och är därmed en ofta bortglömd reklamplats.
Då är Flexsign ett optimalt val i motsats till övriga lösningar. 

Flexsign - passar alla typer av containers

Med vårt system behöver du inte bekymra dig om vilken typ av container du har, det passar kort och gott till alla. Med Flexsign systemet behövs det inga specialanpassningar, skruvande eller liknande som monteras permanent på containern utan du kan få din reklam hur du vill och i vilken storlek du vill. Med andra ord öppnar sig en helt ny värld av möjligheter att synas på din container, enkelt, effektivt och smidigt.

Slitstarkt som gör jobbet

Din reklam produceras med digitalt tryck i hög kvalité som står emot både väder och vind, extremt slitstark och tålig som också är enkel att rengöra. Utbyte av reklamen/kampanjen tar mindre än 30 min med Flexsign systemet, och utförs på plats där containern finns. Givetvis kan du använda din reklam/kampanj flera gånger om också och flyttas med från ett ställe till ett annat.

Få ett förutsättningslöst erbjudande på containerreklam, containerskyltar, byggskyltar och byggställningsskyltar

Du är alltid välkommen att kontakta oss på tel 08 -641 00 84 eller på info@flexsign.se för att diskutera dina idéer och få ett förutsättningslöst förslag. Då kan vi tillsammans gå igenom just dina behov, omfång och karaktär på uppdrag, och således ge dig ett förbehållslöst riktigt bra erbjudande för just din specifika lösning. Då kan vi tillsammans gå igenom just dina behov, omfång och karaktär på uppdrag, och således ge dig ett förbehållslöst erbjudande på containerskyltar, containerreklam, byggställningar, byggskyltar med mera.

Flexsign – en stark och erfaren partner

I mer än 10 års tid har vi utfört och levererat uppdrag inom reklam på lastbilar, trailers, avfallsbilar, skåpbilar, personbilar, bussar, fasader med mera. Vi har en stor samlad erfarenhet av att sköta och koordinera våra kunders reklamkampanjer från början till slut.

Vi lägger stort fokus på en hög professionalism och högkvalitativa resultat, men framförallt att det ska vara lätt att vara kund hos oss. Vi sätter ett stort värde i att vår expertis, service och levererat resultat alltid upplevs som professionellt och seriöst, och vårt stora ”know how” borgar för att du alltid får det bästa resultatet oavsett uppdragets storlek eller dignitet. Öka din närvaro och synbarhet med oss som din partner.