Skapa uppmärksamhet med avfallsrelaterade informationskampanjer

Flexsign erbjuder ett unikt koncept för förmedling av budskap och information från kommuner till dess kunder. En stor del av landets kommuner och dess entreprenörer har redan implementerat och använder Flexsign ramsystem till både större och mindre informationskampanjer, med riktade eller mer breda budskap till sina kunder.

Reklamsystemet är ytterst flexibelt och kan appliceras i många olika sammanhang och användningsområden: avfallsbilar, lastbilar, skåpbilar, containers, fasader och återvinningscentraler bara för att nämna ett urval av exempel.

Vill man använda en kampanj där innehållet är samma eller en blandning av olika delar och uttryck, så är vårt reklamsystem det självklara och billiga valet.

Kampanjen kan exempelvis:

  • vara en del av en större eller mindre information med olika innehåll
  • vara riktat mot en lokal eller större geografisk målgrupp
  • vara olika på ena sidan av fordonet till andra
  • vara tid eller säsongsbunden
  • vara samma från ett par veckor till flera år

Så enkelt är det med vårt unika reklamsystem

Med Flexsigns TÜV godkända reklamsystem kan man enkelt och kostnadseffektivt optimera och utnyttja reklamplatsen för bästa resultat genom löpande utbytbara budskap, som med enkelhet kan bytas ut vid behov. Man kan exempelvis utforma sina informationskampanjer eller budskap så de matchar årstidsbundna behov, avfallsrelaterad information, nya sorteringsordningar, digitala lösningar, nyheter, uppnådda avfallsmål, matavfallinsamling, informationskanal eller bara helt enkelt skapa uppmärksamhet bland kunderna i kommunen. Endast fantasin sätter gränsen!

Därför använder fertalet kommuner redan Flexsign

Stockholm Vatten & Avfall, Göteborg Stad, Uppsala Vatten, Linköping Tekniska Verk, NSR Helsingborg är bara ett fåtal exempel på alla de mer än 100-tals kommuner runt om i landet som valt att utrusta sina avfallsbilar med Flexsign reklamsystem, och därmed fått helt nya möjligheter att förmedla kreativa och informationsnyttiga budskap till sina kunder med suveränt resultat.

Avfallsbilar rör sig överallt inom kommunens gränser 365 dagar om året, och inget annat reklammedia förmår att få ut ett budskap till kunderna varenda dag på samma sätt med samma storslagna synbarhet.

En av alla fördelar med Flexsign system är det simpla faktum att du har möjlighet att skifta budskap eller information så ofta du önskar, på ett enkelt, kostnadseffektivt och inte minst snabbt sätt. Vidare kan du kan återanvända dina budskap om och om igen, lägg dem på hyllan och ta fram dem igen när det blir aktuellt.

Alla våra reklambudskap produceras med digitalt tryck i hög kvalité, och monteras enkelt på avfallsbilen, containern, återvinningscentralen, skåpbilen eller där man önskar ha sitt budskap synligt. Ramsystem och reklambudskap är utvecklade för våra nordiska förhållanden och tål alla slags väder och vind samt trafikförutsättningar. De är extremt slitstarka och tåliga samt är lätta att hålla rena och fräscha.

Så lätt är det att montera Flexsign ramsystem

Monteringen av systemet kräver varken att det skall borras, nitas eller skruvas i underlaget som reklamen monteras på – vilket ger dig fördelen av att inga reparationer behövs i efterhand eller att underlaget blir skadat på något sätt. Den dag man väljer att avmontera vårt system är ytan under lika intakt som från början.

Utbyte av budskap eller reklam

När ramsystemet är monterat tar det maximalt 20 minuter att byta budskap, oavsett var det är någonstans; på avfallsbilen, fasadskylten eller containern vilket gör det mycket lukrativt och effektivt. Flexsign ombesörjer och koordinerar utbyte av budskap eller information och servar samt åtgärdar eventuella skador lokalt där kampanjen är verksam, på depån, fasaden eller var än den är uppsatt. Enklare kan det knappast bli!

Få ett förutsättningslöst erbjudande på avfallsbilar, avfallsrelaterad reklam och information på avfallsbilar

För att ge dig det bästa erbjudandet är du alltid välkommen att kontakta oss på tel 08 -641 00 84 eller på info@flexsign.seDå kan vi tillsammans gå igenom just dina behov, omfång och karaktär på uppdrag, och således ge dig ett förbehållslöst erbjudande för just din specifika lösning på avfallsrelaterad reklam för avfallsbilar, sopbilsreklam med mera.

Titta gärna under vår Nyhetssektion för att få inspiration från tidigare kampanjer vi har utfört, och du hittar även ett urval av våra referenser under Kunder.