Flexsign – nu också i Saudi Arabien

2018-07-03

Flexsign har under vecka 27 monterat vårt första projekt på en annan kontinent, nämligen till Arla Foods lokala avdelning Danya Foods Ltd i Saudi Arabien.

Uppdraget är indelat i olika etableringsfaser där det i första skedet handlar om att montera Flexsign ramsystem på alla deras distributionslastbilar i Riyadh, och i efterföljande skede skall vårt koncept monteras på samtliga deras övriga 14 depåer med lastbilar runt om i Saudi Arabien.

Uppstarten av Flexsign konceptet i Saudi Arabien har gått över förväntan, och Arla Foods har nu möjligheten att utnyttja den stora reklampotential som deras lastbilar har, med utbytbara kampanjbudskap framöver.

När vi fick förfrågan var detta ett uppdrag vi absolut inte kunde tacka nej till och givetvis har det varit en del faktorer att ta hänyn till på vägen, vilket man kan förvänta sig när man startar upp i ett nytt land. Men när projektet nu är ”live” så har dessa istället växlat om till nya möjligheter i ett område med stor potential.

  

Flexsign koordinerar hela kampanjen

Det kan vara en utmaning att koordinera och lansera en större reklamkampanj, och när det är 450 mil från Sverige så gör det utmaningen bara större och ännu mer spännande!

Med Flexsigns kompetenta montörer och med över 10års erfarenhet i bagaget av vårt unika reklamsystem, så var det givetvis ett uppdrag som passade oss perfekt! I samband med montage av de första lastbilarna så utbildade Flexsign 6st nya lokala montörer på plats i Riyadh, som framöver kommer att handha allt montage i hela Saudi Arabien. Genom vår erfarenhet och ”KnowHow”, så kunde vi hjälpa kunden med rådgivning för att få alla detaljer på plats.

Flexsign är en professionell och erfaren leverantör som sätter en stor ära i att ha glada och tillfredställda kunder. Med mer än 10 års erfarenhet kan vi erbjuda både rådgivning och vägledning inför dina förestående reklamkampanjer. Vårt unika system är testat och TÜV godkänt och vi koordinerar och genomför hela kampanjen – från idé till färdigt resultat!

Kontakta oss på 08-641 00 84 eller info@flexsign.se för mer information om vad vi kan erbjuda och göra.

Tillbaka